Smidiga handskrivna skyltar

Söker du den perfekta reklampelaren eller skylten för att snabbt kunna uppdatera ditt budskap till dina restauranggäster?

Smidiga och flexibla

En griffeltavla är en given investering till exempelvis restaurangen eller baren. Utbudet av griffeltavlor är gigantiskt och du hittar dem i en mängd olika utföranden, även för utomhusbruk. De är smidiga och oerhört funktionella att använda och som om det inte räckte – de ger ofta ett hemtrevligt och mysigt utseende till din restaurang.

Griffeltavlans användningsområde är enormt och det är en flexibel form av skyltning. Perfekt i en verksamhet där du snabbt vill kunna ändra budskap. Du hittar griffeltavlor i stora format likväl som i små format. De små griffeltavlorna blir ett fint inslag på borden eller kanske på bardisken med tips om drinkar eller dagens specialitet.
En fördel som griffeltavlorna har är att de ger ett mycket personligt och välkomnande intryck tack vare sin handskrivna text.

Endast fantasin sätter gränser
Nu är det ju inte enbart inom restaurangbranschen som griffeltavlan är exemplarisk. Den passar även alldeles utmärkt i hemmet! Sätt upp en griffeltavla i lämplig storlek i köket för att anteckna till exempel inköpslistan på. Eller använd den till att skriva små fina meddelanden till varandra på. I barnrummet lär en griffeltavla göra succé. Tänk en lite större modell där barnen kan rita och skriva på och verkligen få utlopp för sin kreativitet och fantasi utan att behöva vara oroliga för att förstöra något i hemmet. En välplacerad griffeltavla i hallen kan vara ett välkommet initiativ för att komma ihåg viktiga saker, sådant som är lätt att glömma bort i vardagsstressen.
Det finns även griffelfärg om du vill måla en vägg eller kanske en dörr. Roligt för alla i familjen att kunna skriva och rita på en stor yta. Funktion och estetik i en perfekt kombination!
Investera i en flexibel griffeltavla till din verksamhet eller till ditt hem – användningsområdet är enormt.