Väder i Kallhäll: Prognoser, Timme för timme och 10 dagar framåt

Om du är intresserad av att få reda på vädret i Kallhäll, har du kommit till rätt plats. Vi erbjuder detaljerade prognoser för Kallhäll och området runt omkring. Våra prognoser baseras på data från SMHI, vilket är känt för att erbjuda högkvalitativ och tillförlitlig väderinformation för hela Sverige.

Väder timme för timme

För att du ska kunna planera din dag i Kallhäll på bästa sätt, erbjuder vi även väderprognoser timme för timme. Detta ger dig möjligheten att se hur vädret förväntas förändras under dagen och anpassa dina aktiviteter därefter. Oavsett om du ska ut och promenera, träna utomhus eller planera en picknick, så kan du vara förberedd på vilket väder som väntar dig.

10 dagars prognos

Vill du veta hur vädret kommer att vara de kommande 10 dagarna i Kallhäll? Vi har även en 10 dagars prognos som ger dig en överblick över det förväntade vädret under en längre period. Detta är perfekt om du behöver planera en resa, ett evenemang eller helt enkelt vill ha en uppfattning om det kommande vädret.

SMHI och väderinformation för Järfälla

SMHI är den nationella myndigheten i Sverige för väder, vatten och klimat. De ansvarar för att samla in och analysera väderdata från hela landet och leverera pålitlig information till allmänheten, företag och andra organisationer. I Järfälla kommun ligger Kallhäll och vi är stolta över att kunna erbjuda exakt och uppdaterad väderinformation för detta område.

Vädret i Kallhäll idag

För att få den senaste informationen om vädret i Kallhäll, kan du använda vår väderprognostjänst. Du kommer att få detaljerad information om temperatur, nederbörd, vindhastighet och andra väderparametrar. Vi uppdaterar vår prognos regelbundet så att du alltid har den mest aktuella informationen tillgänglig.

10 dagars väderprognos för Kallhäll

Datum Väder Temperatur
1 januari Snöblandat regn -2°C till 2°C
2 januari Klart -5°C till -1°C
3 januari Molnigt -3°C till 1°C
4 januari Regn 2°C till 6°C
5 januari Klart -4°C till 0°C
6 januari Molnigt -2°C till 2°C
7 januari Snow showers -3°C till -1°C
8 januari Klart -2°C till 2°C
9 januari Molnigt -5°C till -1°C
10 januari Regn 1°C till 5°C

Väderprognoserna är baserade på tillgänglig data och kan vara föremål för mindre förändringar. För den mest exakta informationen rekommenderar vi att du besöker vår hemsida regelbundet.

Se vädret för Järfälla

Om du är intresserad av att se väderprognosen för Järfälla som helhet, kan du använda vår väderprognostjänst för att få den senaste informationen. Vi presenterar detaljerad information för olika områden inom Järfälla kommun, inklusive Kallhäll.

Övriga relaterade söktermer

 • väder Kallhäll YR
 • SMHI Kallhäll
 • väder Kallhäll timme för timme
 • vädret Kallhäll
 • vädret i Kallhäll
 • väder Jakobsberg SMHI
 • väder Järfälla SMHI
 • SMHI väder Järfälla
 • SMHI Järfälla
 • väder Järfälla 10 dagar
 • väder i Kallhäll

Ofte stillede spørgsmål

Vad är vädret i Kallhäll just nu?

För att få aktuell väderinformation i Kallhäll, kan du besöka SMHI’s hemsida eller använda olika väderappar som ger dig timme-för-timme väderprognoser.

Var kan jag hitta information om vädret i Kallhäll timme för timme?

SMHI erbjuder detaljerade timme-för-timme väderprognoser för Kallhäll på deras hemsida eller genom deras väderapp.

Vilken väderprognos har SMHI för Kallhäll?

SMHI presenterar den mest tillförlitliga och exakta väderprognosen för Kallhäll. För att ta reda på den aktuella prognosen kan du besöka SMHI’s hemsida eller använda deras väderapp.

Var kan jag hitta vädret i Jakobsberg enligt SMHI?

För att få detaljerad information om vädret i Jakobsberg kan du besöka SMHI’s hemsida eller använda deras väderapp.

Finns det någon SMHI prognos för Järfälla?

Ja, SMHI erbjuder en pålitlig och exakt prognos för Järfälla. Du kan besöka SMHI’s hemsida eller använda deras väderapp för att få den senaste prognosen.

Vilken prognos har SMHI för Järfälla?

SMHI har en uppdaterad och tillförlitlig prognos för Järfälla. För att ta reda på den aktuella prognosen kan du besöka SMHI’s hemsida eller använda deras väderapp.

Kan jag hitta SMHI vädret för Järfälla online?

Ja, SMHI erbjuder en online vädertjänst där du kan hitta den senaste prognosen för Järfälla. Besök deras hemsida eller använd deras väderapp för att ta del av detta.

Kan jag få SMHI vädret för Järfälla 10 dagar framåt?

Ja, SMHI ger en prognos för de kommande 10 dagarna för Järfälla. Du kan kolla deras hemsida eller använda deras väderapp för att se prognosen.

Vad är vädret i Kallhäll idag?

För att få den aktuella väderprognosen för Kallhäll idag, besök SMHI’s hemsida eller använd deras väderapp.

Finns det någon SMHI prognos för Kallhäll?

Ja, SMHI erbjuder en exakt och uppdaterad prognos för Kallhäll. Besök deras hemsida eller använd deras väderapp för att få den senaste prognosen.

Artiklen Väder i Kallhäll: Prognoser, Timme för timme och 10 dagar framåt har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 21 anmeldelser