Hitta hem

Hitta hem | dramaserie på svenska för nyanlända. – UR Play

Hitta hem | dramaserie på svenska för nyanlända. | UR Play

Hitta hem är en språkstärkande tv-serie. Om att leta efter en viktig person och att hålla skenet uppe. Följ Martinas och Jamals första tid i Sverige.

Hitta hem – säsong 2 | UR Play

Hitta hem – säsong 2 | UR Play

Historien innehåller både kärlek och kriser, och vi möter såväl föräldrar som en viss lärare. Om Martina och Jamal kan hitta hem på riktigt – det återstår …

Jamal avslutar sin utbildning och omfamnar allt som har med Sverige att göra. Martina tycker att det mesta är svårt och saknar sitt hemland. En ny vän som heter Hassan dyker upp med ett problem som ingen verkar kunna lösa. Historien innehåller både kärlek och kriser, och vi möter såväl föräldrar som en viss lärare. Om Martina och Jamal kan hitta hem på riktigt – det återstår att se.

HittaHem – Kommer snart!

Vi lanserar inom kort vår nya hemsida! Följ oss på sociala medier för att få mer information och bli informerad när vi lanserar.

Hitta hem – sfi – WordPress.com

Hitta hem – sfi

En TV-serie för sfi! Martina från Spanien söker en viktig person som bor i Stockholm – det är inte mycket hon vet om honom mer än att han heter Konrad.

En TV-serie för sfi! Martina från Spanien söker en viktig person som bor i Stockholm – det är inte mycket hon vet om honom mer än att han heter Konrad. Kurdiska Jamal har krav hemifrån på att han ska lyckas med jobb och äktenskap. De två vännerna stöter på olika utmaningar och dilemman i det…

Ny säsong av succéserien Hitta hem – UR.se

Ny säsong av succéserien Hitta hem – UR

29 okt. 2021 — Vi fick en pratstund med skådespelarna Johanna Lazcano och Gino Estéra, som spelar rollerna som Martina och Jamal i dramaserien Hitta hem.

Vi fick en pratstund med skådespelarna Johanna Lazcano och Gino Estéra, som spelar rollerna som Martina och Jamal i dramaserien Hitta hem.

Hitta hem | LL-förlaget

Ska Meja få gå hem till mamma och pappa nu? Det är orättvist. Han måste springa efter Meja. Han kan inte vara kvar en minut till. Hitta hem är en bok om att …

Hitta Hem i Stockholm AB – Bryggvägen 3A, Täby – Hitta.se

Hitta information om Hitta Hem i Stockholm AB. Adress: Bryggvägen 3, Postnummer: 183 63. Telefon: 070-926 89 ..

Hitta hem – UR Play – Webb-TV.nu

Hitta hem – UR Play

Hitta hem. Svensk serie på UR Play. Martina från Spanien söker en viktig person som bor i Stockholm – det är inte mycket hon vet om honom mer än att …

Keywords: hitta hem, hitta hem film, hitta hem 1, hitta hem säsong 1, hitta hem ur